Monday, August 31, 2015

Tema za septembar: Ajme, koliko nas je!

Dragi moji,

Pre svega dobro došli u moj mali kulinarski kutak. Slobodno se prošetajte, samo malo upozorenje, može se desiti da se spotaknete o neke "rime" i "stihove".

Ako me niste do sada viđali u igricama, izvinjavam se - lenja sam, ali volim da šetam po vašim divnim blogovima i receptima. Divim se svima koji su posvećeni kuvanju, pisanju i fotografijama i koji svoja dela i reči "serviraju" velikodušno svima da uživaju.

To što me je Mamajac nominovala je velika čast, ja sam je uvek doživljavala kao svoju Mama blogerku (ne po godinama, već po kulinarskom autoritetu), onu čiji bih poster iz novina okačila u kuhinju, al' tako da me pogled prati ako nešto zabrljam ili zbrzam dok kuvam, il' pomislim da me mrzi da seckam, ili otvorim rernu pre vremena..... Mamajac da bude kao Mona Liza :)

A sada glavna stvar: posle dva meseca razmišljanja moram da vam kažem da ima jedan patlidžan plavi, zamislite gde? – U mojoj glavi....
A od danas radujem se da će taj patlidžan plavi da nađe u vašim kuhinjama recept pravi, u koji će da se uglavi :)

Uživajte u pripremi i radujem se svim divnim receptima!
Kontakt: jelinajela(at)gmail(dot)com

Moja omiljena salata sa plavim patlidžanom - recept.
Salata sa patlidžanom made by Jela, photo by Aleksandar

4 comments:

 1. Čestitam ti na ulozi domaćice za ovaj mesec i izabrala si odličnu temu jer, plavi patlidžan je jedna, od mojih omiljenih namirnica. Želim ti puno recepata jer sa njima ću obogatiti i svoj jelovnik.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala najlepše! Drago mi je da vam se dopada namirnica :) I ja se mnogo radujem receptima.

   Delete
 2. Čestitke na ulozi domaćice, tema je super, imam već neka jela, a nadam se da ću se potruditi još nešto napraviti...jako ga volim!

  ReplyDelete